APEXMYKO YENİ YÖNETİM EKİBİ OLARAK; • 17 yıllık aktif oyunculuk deneyimine sahibiz. • 5 yıl boyunca farklı sunucularda yönetim kadrolarında görev aldık. Bu piyasaya girerken Pay to Win sistemlere karşı olduğumuzu net bir şekilde ifade ettik. Bizim anlayışımıza göre para sadece hız kazandırır, üstünlük sağlamaz. • GB sistemi, Drop oranları, Eventler ve oyuna dair tüm mekanikler tamamen yönetim kontrolü altındadır. Oyun parası (GB) piyasası sürekli izlenir, dengelenir ve korunur. BURADA EMEK BOŞA GİTMEZ. BURADA KURALLAR SONRADAN DEĞİŞMEZ. • Dengesiz marketing • Pay to Win sistemler • Kısa ömürlü sunucular • İlgisiz yönetimler • Güncellenmeyen altyapılar APEXMYKO’da bu döngüyü kırmak için yola çıktık. |
|
Neden ApexMYKO? •MYKO sektöründe tecrübeli ve güçlü yönetim •Oyuncu geri bildirimlerine önem veren şeffaf yapı •Play to Win odaklı sistem anlayışı •Dengeli ekonomi ve sürdürülebilir oyun yapısı •Uzun soluklu, plansız kapanma riski olmayan sunucu vizyonu ️Neden Ret8software Client? ️ApexMYKO’da Ret8 Client altyapısı tercih edilmiştir. Bunun başlıca sebepleri: •64-bit EXE desteği ile yüksek stabilite •Uyumlu sistemlerde 1.000+ FPS performans •Virüssüz, temiz ve optimize edilmiş client yapısı •Gelişmiş ve kullanıcı dostu F10 ayar menüsü •Güçlü Genie & Autoloot sistemleri •Modern, sade ve göz yormayan arayüz eklentileri •Client kapanması, reset ve ani hata problemlerinin minimuma indirilmesi •Kesintisiz farm imkânı ile 7/24 sorunsuz oyun deneyimi |
️Ret8Software güvencesiyle v1098 MYKO sunucumuzda sizlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Amacımız; kesintisiz, adil ve hilesiz bir oyun deneyimi sunarak, profesyonel GM ekibimizle birlikte tüm oyuncularımızın keyif alacağı bir platform oluşturmaktır. Deneyimli yönetim ekibimizin rehberliğinde, uzun soluklu ve unutulmaz bir maceraya hazır olun. APEXMYKO’da; heyecan dolu bir ortam, düşük PK temposunun hiç durmadığı ve MYKO’nun özünü sonuna kadar yaşayabileceğiniz eşsiz bir atmosfer sizleri bekliyor. Bu büyük savaşta yerinizi alın, efsane yeniden yazılsın! |
Old. V.1098 Myko Database Level Cap65 EXP Orta - Item Zor- Coins Zor Multi Client 3 ve IP 10 +7 Item ve +1 Uniq Takılar Upgrade ilk 1 hafta kapalıdır. Savaş Haritası - Ronark Land EMC ve LFC geçiş leveli 20 Ronark Land geçiş leveli 35 Eslant Tek Camp Olacak ve geçiş leveli 60'dır. Delos Abyss giriş leveli 65 (Başlangıçta NP şartı yoktur.) Draki's Tower aktiftir. 65 level gereklidir ve 2 giriş hakkı bulunmaktadır. Ronark Land haritasındaki bosslar Random Kutu'dur, kutu alabilmek için damage vurmanız yeterlidir. Eslant, EMC ve LFC haritalarındaki bosslar kaldırılarak Ronark Land haritasına taşınmıştır. Mini Chaos Stone yalnızca CZ haritasında, Bowl veya Random koordinatlarda spawn olmaktadır. Delos haritasındaki Isiloon ( Sos-Rol-Roc-Elf Belt -Ep-Wp-Pp vs Açıktır ) aktiftir! Trade ve Merchant level sınırı 1'dir. KC Merchant item satış limiti minimum 1.000 Cash'tir. Pazarda vergi oranı; Coin %3 - KC %3 - Bakiye %3 Character Soul (Perks) sistemi aktiftir. Talisman sistemi aktiftir. Exp İtem Aktif. Premiumlu oyunculara Skill & Stat sıfırlama ücretsizdir Irk değişimi için level, NP silinmesi veya süre gereksinimi yoktur. |
TL Bakiye & Knight Cash Yükleme işlemleri | Detaylar için Buraya Tıklayınız |
[Starter Pack] Başlangıç Paketi | Detaylar için Buraya Tıklayınız |
PUS Itemleri ve Fiyatları | Detaylar için Buraya Tıklayınız |
Clan Premium Özellikleri ve Hediyeleri | Detaylar için Buraya Tıklayınız |
Tattoo özellikleri | Detaylar için Buraya Tıklayınız |
Peri Özellikleri | Detaylar için Buraya Tıklayınız |
|
|
✦ Since 2009 ✦