Callback Lim10Ata\Flatix\xfwidgets::gethtml is invalid (error_invalid_class).
Reklam vermek için [email protected]
Sol Banner
Sağ Banner
Sol Banner
Sağ Banner

Metin2 Pvp Server Nasıl Indirilir? Bilgisayara Kurulumu & Resimli Anlatım

UzmanTR

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Başlıkta belirttiğim gibi Metin2 Pvp Server nasıl indirilir? ve nasıl kurulur? bu yazımızda size detaylı & resimli olarak anlatacağım.

Öncelikle 1. adım bilgisayarımızda mutlaka ''Winrar'' programı yüklü olmalıdır. aksi takdirde .rar uzantılı dosyaları çalıştıramayız. bu yüzden eğer bilgisayarınızın ram miktarı 3, 2, 1 ve altında ise winrar 32 bit, 4 gb ve üstü ram ise winrar 64 bit kurmalısınız.

2. adımda ise oyunu indireceğimiz sitenin download (Oyunu indir.) kısmına tıklıyoruz. ve verilen linklerden 1 tanesine tıklayıp, bilgisayarımızda nereye indireleceğini seçiyoruz. biz dosya adına Server diyelim. indirme başladığında rar veya exe dosyası inecektir. genelde %99 .rar şeklinde dosyalar kullanılmaktadır.

3. adımda ise Server .rar dosyamız indi. hemen bilgisayarımda masaüstünde yeni bir klasör açıp Server .rar dosyasını içine atıyorum şu şekilde;

server.png
ardından Server. rar dosyasına sağ tıklayıp; Buraya ayıkla... seçeneğine tıklıyoruz.

server-kurma.png

server-kurma2.png
Buraya ayıkladıktan sonra böyle bir klasör oluşacaktır. klasöre girip, ardından Server. exe çalıştırıyoruz ve Oyunu başlat dediğinizde sorunsuz girebiliyorsunuz.

server-kurma3.png

Metin2 pvp kurulumunu bilgisayara başarıyla tamamladık, başka konularda görüşmek dileğiyle iyi forumlar...